Primera manifestació de la plataforma STOP ACCIDENTS A LA C-17

Avui, un mes després de l’accident en el que va perdre la vida la Marta, prop de 500 persones hem sortit al carrer per exigir millores a la C-17 per evitar nous accidents.

Les deficiències de la via són greus i més tenint en compte el volum de trànsit existent al tractar-se d’un eix vertebrador. Com bé diu l’Eduard Folch, President de la plataforma: “Agafar la C-17 és com una ruleta russa i fer-hi millores és un problema de país i no de carretera local”.

El pare de la Marta, Joan Vilaró, ha lamentat que no s’hagin començat a posar les malles metàl.liques per evitar despreniments fins que va passar el tràgic accident, i l'advocat de la família, Josep Tarradellas Garriga, Lletrat Director de TARRADELLAS ADVOCATS, ha manifestat que s’exigiran responsabilitats a la Generalitat de Catalunya, com a titular de la via, per la inexistència de mesures de protecció i més tenint en compte que des de l’Ajuntament de Tagamanent s'havia comunicat l’existència d’altres sinistres provocats per despreniments de roques a la zona.

Tarradellas Advocats

Tarradellas Advocats

Despatx qualificat de confiança. Volem ser els seus advocats. Contacti amb nosaltres sense compromís.

Contactar