Accions de reclamació derivades de l’accident mortal de la C-17

El passat dia 29 de setembre, Marta V.R, de 29 anys d’edat, va ser víctima d’un accident de trànsit al km. 38.5 de la C17, dins el terme municipal de Tagamanent, quan circulava en sentit Vic, al produir-se el despreniment d’una roca de mig metre de diàmetre que va impactar damunt al parabrises del seu vehicle, provocant-li la mort.

La família de la finada ha designat a TARRADELLAS ADVOCATS, per a procedir a emprendre les accions judicials oportunes contra els responsables i a instar la reclamació dels danys i perjudicis soferts, exigint a la Generalitat de Catalunya, com a titular de la via, que es prenguin les mesures necessàries per a que no es torni a produir mai més un altre accident com el que va esdevenir.

En aquest sentit, destacar la constitució de la Plataforma STOP ACCIDENTS C-17, que té com a objecte el d’organitzar accions de mobilització, sensibilització i reclamació de les millores necessàries a la C-17, doncs el risc a que es tornin a produir despreniments és encara present.

Tarradellas Advocats

Tarradellas Advocats

Despatx qualificat de confiança. Volem ser els seus advocats. Contacti amb nosaltres sense compromís.

Contactar